Digitale tijdswaarneming huren

Prijs attractie:

Afhalen
50,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen, opbouwen
70,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
De getoonde prijzen zijn exclusief 21% BTW en eventuele transportkosten van € 0,85 (excl. BTW) per kilometer. Voorrijkosten bedragen € 20,00 (excl. BTW) bij leveringen onder de € 400,00 (excl. BTW).
Huren Tijdswaarneming (digitaal)
Een tijdswaarneming voor een serieuze Zeskamp hindernisbaan. Deze tijdswaarneming is professioneel, kan buiten en ook bij regenachtig weer gebruikt worden. Deze digitale tijdswaarneming is een leuke toevoeging op één van onze Stormbanen.

Speluitleg Digitale Tijdswaarneming

De Digitale tijdswaarneming is de ideale scheidsrechter. Wie het eerst de rode knop indrukt, zet de snelste tijd neer. Geen discussie meer mogelijk. De rode knop zal als een magneet op de sportieve deelnemers werken. De klok is uitgerust met 1 rode start knop en 1 rode afdrukknop. De maximale tijd is 10 minuten.

Digitale klok als Tijdswaarneming is een toevoeging voor uw evenement
Bij alle stormbanen, hindernisbanen en survivalbanen zijn meerdere klokken te huur, zodat er ook bij 2 gelijktijdige deelnemers iedere deelnemer afzonderlijk geklokt kan worden.

Op- en afbouw instructies Digitale Tijdswaarneming

De Digitale Tijdswaarneming kan door uzelf worden op en afgebouwd. Wij hebben hier een zeer eenvoudige handleiding voor gemaakt die u kunt volgen. De handleiding vindt u onderaan in de pagina in een PDF bestand. Zie onderaan deze pagina de RAS –en/of keuringscertificaten, die mogelijk benodigd zijn voor de vergunningsaanvraag van uw evenement.
Wattage 230 volt. (1 x 1500watt)
Bijzonderheden Prijs per stuk