Bungee Soccer huren

Prijs attractie:

Afhalen
250,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen, opbouwen, begeleiden
450,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen
275,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
De getoonde prijzen zijn exclusief 21% BTW en eventuele transportkosten van € 0,85 (excl. BTW) per kilometer. Voorrijkosten bedragen € 20,00 (excl. BTW) bij leveringen onder de € 400,00 (excl. BTW).
Huren Bungee Soccer
Deze Bungee Soccer is een voetbalattractie, die inzetbaar is bij iedere sportevenement. Voetbal met elastiek geeft een nieuwe dimensie aan deze sport. Naast de Bungee Soccer is Attractieverhuur De Toren tevens leverancier van nog veel meer andere Voetbalattracties!

Speluitleg Bungee Soccer
Bungee Soccer speel je met 2 teams: 3 tegen 3. Hangend aan een bungee elastiek kun je een meter rondom bewegen, buiten dit speelveld heb je geen grond meer onder je voeten. Hierdoor krijg je leuke acties te zien. Je voelt je even vrij van de grond en krijg je een leuke belevenis van voetbal!

Op- en afbouw instructies Bungee voetbal

De Bungee Soccer kan door uzelf worden op en afgebouwd. Wij hebben hier een zeer eenvoudige handleiding voor gemaakt die u kunt volgen. De handleiding vindt u onderaan in de pagina in een PDF bestand. Zie onderaan deze pagina de RAS –en/of keuringscertificaten, die mogelijk benodigd zijn voor de vergunningsaanvraag van uw evenement.
Afmeting (L x B x H) 12m x 8m x 6m
Wattage 1x2000
Leeftijd Indicatie Vanaf 7 jaar