Bungee Run huren

Prijs attractie:

Afhalen
150,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen
175,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen, opbouwen
200,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
De getoonde prijzen zijn exclusief 21% BTW en eventuele transportkosten van € 0,90 (excl. BTW) per kilometer. Voorrijkosten bedragen € 30,00 (excl. BTW) bij leveringen onder de € 400,00 (excl. BTW).
Huren Bungee Run

Wie kent deze klassieker niet. De Bungee Run is voor iedere zeskamp of sportdag een aanrader. Spannende momenten tussen 2 deelnemers. Deze attractie is geschikt voor alle evenementen waar competitie gewenst is. Door de relatief hoge verwerking van deelnemers, is deze attractie eveneens geschikt voor evenementen met veel deelnemers. Bekijk tevens onze andere leuke Zeskamp attracties!

Speluitleg Bungee Run
De Bungee Run Egypte: In de opblaasbare Bungee Run Egypte baan, van maar liefst 8 meter lang, moet je proberen de schuimblokken zo ver mogelijk weg te brengen. En dat met een stevig elastiek om je middel. Hoe verder je komt, hoe meer spanning er op het elastiek komt te staan. Uiteindelijk worden de deelnemers hierdoor dan ook weer terug getrokken naar het begin van de run.

Op- en afbouw instructies Bungee Run

De Bungee run kan door uzelf worden op en afgebouwd. Wij hebben hier een zeer eenvoudige handleiding voor gemaakt die u kunt volgen. De handleiding vindt u onderaan in de pagina in een PDF bestand. Zie onderaan deze pagina de RAS –en/of keuringscertificaten, die mogelijk benodigd zijn voor de vergunningsaanvraag van uw evenement.
Afmeting (L x B x H) 12m x 4m x 4m
Wattage 1x1500
Leeftijd Indicatie Vanaf 8 jaar