Buikschuifbaan dubbel huren

Prijs attractie:

Afhalen
350,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen
400,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen, opbouwen
450,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
De getoonde prijzen zijn exclusief 21% BTW en eventuele transportkosten van € 0,85 (excl. BTW) per kilometer. Voorrijkosten bedragen € 20,00 (excl. BTW) bij leveringen onder de € 400,00 (excl. BTW).

Huren van de Dubbele Buikschuifbaan met zwembad

Met het huren van deze Buikschuifbaan, huurt u 25 meter glijplezier en is de Rolls Royce van de buikglijbanen.Door extra breedte kunnen 2 volwassen personen gelijktijdig glijden. Mocht u deze 25 meter glijdend halen, dan wacht u nog een waterbak als zwembad. De totale lengte van de baan bedraagt hiermee 30 meter!


De Dubbele Buikschuifbaan heeft 2 aparte banen
Doordat de Buikschuifbaan verdeeld is in 2 gelijke banen is er een enorme omloopsnelheid aan deelnemers. Op de Buikschuifbaan is de afstand in meters met cijfers aangegeven.

De Buikschuifbaan is altijd het middelpunt van het evenement
Bij het huren van deze Buikschuifbaan is uw evenement verzekerd van succes, niet de deelnemer maar ook de toeschouwer worden vermaakt.

Houdt u er rekening mee dat een wateraansluiting noodzakelijk is voor het nathouden van de Buikschuifbaan, deze moet dan ook aan onze tuinaansluiting(gardena) worden aangesloten. De slang om de Buikschuifbaan nat te houden is inbegrepen bij het huren. Enthousiast geworden na het zien van de Dubbele Buikschuifbaan? Bekijk al onze Waterattracties voor nog veel meer plezier!

Op- en afbouw instructies
De dubbele buikschuifbaan dubbel kan door uzelf worden op en afgebouwd. Wij hebben hier een zeer eenvoudige handleiding voor gemaakt die u kunt volgen. De handleiding vindt u onderaan in de pagina in een PDF bestand. Zie onderaan deze pagina de RAS –en/of keuringscertificaten, die mogelijk benodigd zijn voor de vergunningsaanvraag van uw evenement.
Afmeting (L x B x H) 35m x 6m x 4m
Wattage 3x1500
Waterbehoefte 2000 liter en continu stromend water

Praktische tips & instructies

Download Buikglijbaan dubbel keuring