Boksbalmachine huren

Prijs attractie:

Afhalen
200,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen
225,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen, opbouwen
250,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
De getoonde prijzen zijn exclusief 21% BTW en eventuele transportkosten van € 0,85 (excl. BTW) per kilometer. Voorrijkosten bedragen € 20,00 (excl. BTW) bij leveringen onder de € 400,00 (excl. BTW).
Huren van de Boksbalmachine
Het nieuwste product in ons assortiment: de Boksbalmachine. Met deze boksbalmachine haalt u een ware eyecatcher naar uw evenement! Deze Boksbal is volledig handgeschilderd en is gemaakt van hoogwaardige kwaliteit! Met deze Boksbalmachine kunt u zichzelf volledig uitleven op elk gewenst evenement!


Boksbalmachine combineren
Is de Boksbalmachine niet precies wat u zoekt? Of bent u naast de Boksbalmachine op zoek naar andere leuke spellen? Bekijk onze Tafelvoetbaltafel, 60-in-1 Arcadekast of de Flipperkast voor de leukste combinaties!

Eenvoudig instellen van de Boksbalmachine
Deze Boksbalmachine is simpel te bedienen. Door de knop op de voorkant kan een keuze worden gemaakt uit de verschillende spelvarianten welke verderop op de pagina uitgelegd worden. Door de simpele opzet van het Boksbalsysteem kan iedereen in een oogwenk switchen tussen de verschillende spellen.

Met én zonder muntinworp
Op locatie kan naar eigen wens worden ingesteld of de bezoekers onbeperkt kunnen slaan of dat de muntinworp geactiveerd moet worden. De Boksbalmachine werkt op €0,50, €1,- en €2,- muntstukken. Indien de bezoekers gratis mogen slaan kan dit eveneens in een handomdraai worden ingesteld, de Boksbal zal dan onbeperkt gebruikt kunnen worden.


Beschikbare spelvarianten Boksbalmachine
Zoals vermeld bevat deze Boksbal meerdere verschillende spelvarianten. Deze spellen zijn allemaal zeer simpel in te schakelen, waarna de Boksbal ook direct in werking zal treden in de gekozen spelvariant. De verschillende spellen die de Boksbal bevat zijn:

Krachtmeting: simpelweg, wie het hardst slaat heeft de hoogste score. De hoogste score wint!

Reactiemeting: de Boksbalmachine telt af van 3 naar 0. Zodra er een hoorn klinkt, dient de deelnemer zo snel mogelijk op de Boksbal te slaan. De deelnemer met de kortste tijd tussen de hoorn en het slaan is de winnaar.

Toernooimodus: de laatste variant is de toernooimodus. Hier kunnen maximaal 6 personen het tegelijk tegen elkaar opnemen, wie het hardst slaat is de winnaar! Deze spelvariant is zeer geschikt op competitieve evenementen!

Transport van de machine
Gezien het feit dat de machine liggend wordt getransporteerd, is het belangrijk dat indien de Boksbalmachine op afhaalbasis wordt verhuurd, de huurder een vrije laadruimte heeft van minstens 250 cm x 0,90 cm x 145 cm. Logischerwijs dient de Boksbalmachine volledig te zijn geborgd, dit om eventuele schade te voorkomen.

Op- en afbouw instructies Boksbalmachine
Wilt u de op- en afbouw van de Boksbalmachine zelf uitvoeren? Wij hebben hiervoor een eenvoudige fotohandleiding samengesteld. Download onderaan de pagina het PDF-bestand. Zie onderaan deze pagina de RAS –en/of keuringscertificaten, die mogelijk benodigd zijn voor de vergunningsaanvraag van uw evenement.
Lengte 2,5m
Wattage 1x1500