Big Mama Luchtkussen huren

Prijs attractie:

Afhalen
475,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen
525,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen, opbouwen
650,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen, opbouwen, begeleiden
850,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
De getoonde prijzen zijn exclusief 21% BTW en eventuele transportkosten van € 0,90 (excl. BTW) per kilometer. Voorrijkosten bedragen € 30,00 (excl. BTW) bij leveringen onder de € 400,00 (excl. BTW).
Huren van de Big Mama
Met dit enorme springkussen is de Big Mama een mooie event luchtkussen. Het springkussen is in zijn geheel afsluitbaar, zodat de begeleiding aan 1 zijde eenvoudig is te controleren. Doordat er op iedere zijde wilekeurig een opening gemaakt kan worden is er altijd een passende oplossing voor de ingang.

Big Mama luchtkussen
De Big mama heeft zijn naam te danken aan haar dikke buik in het midden van het luchtkussen en heeft ruimte voor wel 40 kinderen gelijktijdig. De big mama kan ook nog uitbreiden met ieder willekeurige stormbaan. Er zijn hier 101 verschillende opties mogenlijk. Indien u hier info wilt neemt u dan contact met ons op en we kunnen de meest waanzinge uitbreidingen toepassen.

Op -en afbouw instructies Big Mama Luchtkussen
Wilt u voor het huren van de Big Mama zelf de op en afbouw in handen houden, dan hebben wij hiervoor een zeer eenvoudige foto handleiding voor u gemaakt, download evt. hieronder het PDF bestand. Zie onderaan deze pagina de RAS –en/of keuringscertificaten, die mogelijk benodigd zijn voor de vergunningsaanvraag van uw evenement.
Afmeting (L x B x H) 18m x 18m x 3m
Wattage 4x1500
Leeftijd Indicatie Vanaf 5 jaar