Waterattracties

Waterballen, zorbballen of andere waterattracties huren?

Bij Attractieverhuur De Toren ben je aan het juiste adres!

Heb je weleens in een waterbal gezeten? Waterballen - ook wel zorbballen, (walking) waterballs of bumperballen genoemd - zijn ballen voor in het water, waar je in kunt gaan en waarmee je over het water kunt lopen. Dat is pas een spectaculaire attractie voor je feest of evenement! Je huurt ze eenvoudig bij attractieverhuur De Toren!

Waterattracties huren Bekijk ze hier

Waterballen huren bij De Toren

Waterattracties huren wordt bij De Toren wel heel erg leuk! Onze waterballen (zorbballen, (walking) waterballs of bumperballen) zijn de allerleukste waterattracties die je je kunt wensen! Waterspelen huren is een goede manier om je evenement of feest nóg leuker te maken. Waterballen huren (bumperballen huren)? Dat doe je gemakkelijk bij De Toren!

Bekijk hier het assortiment van de Toren

Waterspelen huren maakt je feest compleet

Bij lekker weer is er niets leukers dan een waterspel doen. En gelukkig heeft attractieverhuur De Toren de perfecte waterattractie voor ieder feest of evenement! Met stip onze favoriet: de waterbal! Waterballen - of zorbballen, bumperballen of (walking) waterballs - zijn ideale waterattracties om te huren. Je kunt ze per stuk huren. Bepaal zelf hoeveel waterballen je wilt huren en bestel ze vervolgens op onze site, waar je precies ziet hoeveel je kwijt bent aan de huur van de waterballen (zorbballen, bumperballen, waterballs).

Waterattracties huren ? zie hier ons assortiment

Waterattracties: voor ieder wat wils

In een waterbal vermaakt iedereen zich, jong en oud! Verblijd de gasten van je feest of evenement daarom met waterballen. Waterballen zorgt zeker voor een spetterend evenement! Wil je liever andere waterspelen huren? Ook dat kan bij De Toren. Ons assortiment is erg uitgebreid, zodat ieder er wat wils vindt.

Water spellen huren doe het bij de Toren