Panna sumopakken basejump levend tafelvoetbal huren

De Toren in België; van panna tot sumopakken en van basejump tot levend tafelvoetbal

Wanneer je een feest of evenement organiseert, is het erg leuk om een spectaculaire attractie neer te zetten. Daarmee weet je zeker dat het een spetterend feest wordt! Bij attractieverhuur De Toren vind je uiteenlopende spellen en attracties die ongetwijfeld en groot succes zijn op je evenement. Wat dacht je van panna, sumopakken huren of levend tafelvoetbal dankzij een groot levend tafelvoetbalspel? Of basejump? Het kan allemaal met de spannende spellen van De Toren! En waar in België je ook bent, indien gewenst levert De Toren op locatie.

Bekijk hier ons assortiment

Panna bij attractieverhuur De Toren

Panna; wie kent het niet? De ultieme snelle vorm van voetbal is populair bij jong en oud. Panna draait om het door de benen spelen van de tegenstander. En het mooie is: bij De Toren huur je snel en gemakkelijk panna velden (opblaasbaar) in verschillende formaten. Zo organiseer je eenvoudig een panna toernooi. Een uitgebreid panna- / voetbaltoernooi opzetten? Combineer de panna velden dan met paaltjesvoetbal en levend tafelvoetbal!

Bekijk ons assortiment

Levend tafelvoetbal bij attractieverhuur De Toren

Levend tafelvoetbal, dat is gegarandeerd lol! Met een levend tafelvoetbalspel van De Toren heb je zeker een leuk feest of leuk evenement! Levend tafelvoetbal is namelijk altijd een groot succes. Je speelt ons levend tafelvoetbalspel met twee teams van elk vijf personen, die snel gewisseld kunnen worden. Als speler van levend tafelvoetbal zit je met een hesje vast aan een kort elastiek. Zo heb je slechts weinig speelruimte. Levend tafelvoetbal vraagt dan ook om tactisch spel!

Bekijk onze spelen

Basejump bij attractieverhuur De Toren

Op zoek naar een écht spectaculaire attractie voor je feest of evenement? Kies dan voor de basejump XXL van De Toren, de grootste basejump van Nederland! Duik naar beneden vanaf de basejump XXL en ervaar een vrije val van maar liefst vijf meter! Daarnaast hebben we een basejump waar je met twee mensen tegelijk vanaf kunt springen: de Duo basejump. Basejump huren? Kom naar De Toren!

Bekijk hier de spectaculaire attracties.