bubble football huren

Bubble football huren in België? Bij Attractieverhuur De Toren ben je aan het juiste adres!

Heb jij al eens bubble football gespeeld? Dit spectaculaire en vooral heel grappige spel is dé trend op spelgebied! Bubble voetbal is in België ook een groot succes! Bij bubble football (ook wel bubble voetbal, bubbelbal, bumpervoetbal of bubble ball voetbal genoemd) krijg je een grote plastic bubbelbal. Stap in de bubble football en waan je een echte voetbalheld! Speel bubble voetbal tegen een vriend, collega, kennis of teamgenoot en wordt kampioen bubble football!

Bubbel voetbal huren in Belgie, klik hier!

Bubble football huren bij De Toren

Bubble football in België kun je heel makkelijk huren bij attractieverhuur De Toren! Bubble voetbal bij een kinderfeestje, een bubble football game voor een vrijgezellenfeest, een wedstrijd bubbelbal bij je sportevenement of een bubble voetbal voor je buurtfeest; voor iedere gelegenheid is bubble football het ideale spel! Speel dus bubble voetbal (bubbelbal, bumpervoetbal of bubble ball voetbal) en geniet samen!

Bubbelvoetbal huren in Belgie, dan ben je hier op juiste adres

Bubble football game voor elke gelegenheid

Bubble football is de laatste jaren flink in opkomst. Bij een bubble football game krijg je een met lucht gevulde bubbelbal) om je heen. Je benen kun je nog wel gebruiken bij bumpervoetbal. De bal die om je bovenlijf zit, gebruik je als bumper. Als je valt, wordt je opgevangen door de opgeblazen bubbelbal. Als je op de grond valt, maak je dankzij de bubbelbad dus een zachte landing. Het gaat bij bubble football niet om de prestaties, maar om het plezier dat je samen hebt. Dat maakt bubble voetbal een ideale activiteit voor uiteenlopende activiteiten!

Bumperballen huren Belgie, Bekijk hier ons assortiment

Bubble football bij De Toren

Attractieverhuur De Toren biedt bubbelballen in verschillende maten. Daardoor is bubble football ook geschikt voor kinderfeestjes. Bubble voetbal op een kinderfeestje? Of bubble ball voetbal op een schoolfeest? Bubble football op een straatfeest? De Toren is het juiste adres voor alles wat met bubble football te maken heeft!

Bumperballen huren Belgie, Bekijk hier ons assortiment