attractieverhuur partyverhuur

Attractieverhuur en partyverhuur De Toren, voor de verhuur van attracties in heel België!

Ben je op zoek naar attractieverhuur of partyverhuur? Een partij voor de verhuur van attracties? Attracties huren in België voor een evenement? Dan ben je bij attractieverhuur De Toren aan het juiste adres! Hier kun je attracties huren voor ieder evenement: van dorpsfeest tot sportevenement, van kinderfeest tot vriendenweekend. Bij De Toren ben je verzekerd van een mooi evenement, met de mooiste attracties!

 

Interesse? Bekijk hier ons assortiment

De Toren; attractieverhuur voor heel België

Partyverhuur De Toren is dé plek voor het huren van attracties. Attracties huren wordt erg gemakkelijk met De Toren. Allereerst kun je op onze website heel gemakkelijk alle attracties uit ons assortiment bekijken. Als je vervolgens een keuze hebt gemaakt, zie je snel wat de prijs van de attractie is. Voor de meeste attracties hanteren we verschillende prijzen: een prijs wanneer je de attractie zelf ophaalt bij ons attractieverhuur, een prijs wanneer je graag wilt dat de attractie door ons bezorgd wordt én een all-in prijs, waarbij wij ook zorgen voor de op- en afbouw en de begeleiding bij de attractie. Ideaal dus!

Het adres voor attractieverhuur in Belgie, bij de Toren

Attracties huren in België

Attractie verhuur in België? Zoek niet verder! Bij partyverhuur De Toren vind je uiteenlopende attracties: van een zeskamp en een stormbaan tot een springkasteel, trampoline of zweefmolen. Daar zit vast ook iets bij voor jou!

nieuwsgierig, bekijk hier ons hele assortiment

Ook voor partyverhuur is De Toren je adres

Attractieverhuur De Toren is hét adres voor de verhuur van attracties, maar ook voor partyverhuur ben je bij ons aan het juiste adres. Wat dacht je van onze funfood-apparaten? Van een poffertjesplaat tot een popcornapparaat, en van een slush puppy machine tot de razend populaire ranjakoe; een feest of evenement is pas compleet met partyverhuur van De Toren! Ook voor leuke workshops kun je bij ons terecht, zoals sieraden maken, Victoriaanse maskers pimpen en spreuktegels beschilderen.

Binnen kort een feest of evenement, huur hier je attracties

Attracties huren is nu wel héél eenvoudig

Alles wat je hoeft te doen, is op onze site te kiezen welke attracties je wilt huren. De prijs van de attractie zie je meteen in beeld staan. Dat geldt ook voor het partyverhuur van De Toren. Je kunt vervolgens online de attractie reserveren. Door te kiezen of je zelf aan de slag wil (ophalen, op- en afbouw enzovoorts), of liever alles door ons wil laten verzorgen, kun je attracties huren die perfect passen bij je wensen én je budget. Met partyverhuur en attractieverhuur De Toren wordt je feest of evenement zeker een groot succes!

Bekijk hier het assortiment van de Toren