Ballonnenspel huren

Prijs attractie:

Afhalen
80,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen
100,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen, opbouwen
130,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
De getoonde prijzen zijn exclusief 21% BTW en eventuele transportkosten van € 0,90 (excl. BTW) per kilometer. Voorrijkosten bedragen € 30,00 (excl. BTW) bij leveringen onder de € 400,00 (excl. BTW).
Huren van het Ballonnenspel

Met het huren van dit ballonnenspel haalt u een spannend competitiespel naar uw evenement. Indien u grotere sport en spel of zeskamp attracties zoekt kunt u ook de links bekijken.

Speluitleg Ballonnenspel
Het spel kan zowel met water als zonder water worden gespeeld. Met 4 deelnemers pomp je gelijktijdig de ballon van de tegenstander groter en groter. Doordat er water in de ballonnen zit worden de verliezers getrakteerd op een natte douche. Vooral in de zomer is dit een erg leuke activiteit met veel competitie, degene die het hardst pompt blijft droog en dat is het doel van elke deelnemer!

Op -en afbouw instructies Ballonnenspel
Het ballonnenspel kan door uzelf worden op en afgebouwd. Wij hebben hier een zeer eenvoudige handleiding voor gemaakt die u kunt volgen. De Handleiding vindt u onderaan in de pagina in een PDF bestand. Zie onderaan deze pagina de RAS –en/of keuringscertificaten, die mogelijk benodigd zijn voor de vergunningsaanvraag van uw evenement.
Afmeting (L x B x H) 5m x 5m x 3m
Bijzonderheden inclusief eenmalig 100 ballonnen
Leeftijd Indicatie Vanaf 7 jaar
Waterbehoefte met gardena aansluiting