Balhelm Zeskamp spel huren

Prijs attractie:

Afhalen
10,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen
15,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
De getoonde prijzen zijn exclusief 21% BTW en eventuele transportkosten van € 0,85 (excl. BTW) per kilometer. Voorrijkosten bedragen € 20,00 (excl. BTW) bij leveringen onder de € 400,00 (excl. BTW).
Huren van de Balhelm/Waterhelm

Maak een eigen parcours op tijd en/of afstand, zorg voor een parcours die bij de leeftijd van de deelnemers past, denk bijvoorbeeld aan slalom met pionnen en een zachte ondergrond van los zand of gras. Zorg voor gelijke teams qua lengte, leeftijd en strijdlust. Zorg ook voor genoeg ruimte (veiligheid deelnemers). Voor Sport en Spel en Zeskamp attracties hebben wij een uitgebreid assortiment.
Speluitleg Balhelm/Waterspel
Start Balhelm/ waterhelm:
Deelnemer zet de helm passend op zijn hoofd.
Deelnemer zet een beker met water gevuld (of een balletje) op de helm.
Zorg dat de juiste afstand eerlijk word afgelegd.
De deelnemer die het meeste water in de watermeter heeft is winnaar, of die het balletje het vaakst naar de overkant brengt is de winnaar.
Op- en afbouw instructies Balhelm/Waterspel
De balhelm kan door uzelf worden op en afgebouwd. Wij hebben hier een zeer eenvoudige handleiding voor gemaakt die u kunt volgen. De Handleiding vindt u onderaan in de pagina in een PDF bestand. Zie onderaan deze pagina de RAS –en/of keuringscertificaten, die mogelijk benodigd zijn voor de vergunningsaanvraag van uw evenement.

De Balhelm wordt als set geleverd. (2 stuks per set)
Min. afname aan attracties & funfood € 50,00 excl BTW.
Leeftijd Indicatie Vanaf 7 jaar