Axe Throwing huren

Prijs attractie:

Afhalen
75,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen
100,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen, opbouwen
125,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
De getoonde prijzen zijn exclusief 21% BTW en eventuele transportkosten van € 0,90 (excl. BTW) per kilometer. Voorrijkosten bedragen € 30,00 (excl. BTW) bij leveringen onder de € 400,00 (excl. BTW).
Axe Throwing huren
De nieuwste attractie binnen ons assortiment is Axe Throwing! Voor de kleintjes even spectaculair maar een stuk minder gevaarlijk. Met dit spel nemen de deelnemer(tje)s het 1 vs 1 tegen elkaar op. Elke speler krijgt 4 bijlen en moet met deze 4 bijlen een zo hoog mogelijke scoren halen op het bord.

Spelregels Axe Throwing
Axe Throwing kan met 1-4 personen tegelijkertijd worden gespeeld. Per bord kunnen maximaal 2 personen deelnemen. Naar wens kan worden bepaald of de spelers om de beurt 1 bijl gooien of alle 3 de bijlen om de beurt. Op het scorebord kunnen de spelers 1, 2 of 3 punten scoren per bijl. Uiteraard is de speler/het team met de hoogste score de winnaar.

Inzet Axe Throwing
Axe Throwing is mede door het smalle formaat zeer eenvoudig te plaatsen, ook op plekken waar de ruimte gering is. Axe Throwing kan worden ingezet op vele soorten evenementen, de omloopsnelheid is hoog en het begeleiden is zeer eenvoudig, een ideale keuze dus. Dit spel kan worden gebruikt als competitie-onderdeel in een zeskamp maar ook als fun-onderdeel op welk evenement dan ook. Evenementen waar we onze spellen regelmatig plaatsen zijn onder andere:
Jaarmarkten en Sfeermarkten
Sportdagen
Seizoensopeningen en afsluitingen
Evenementen op voetbalverenigingen, scholen, universiteiten en studentenverenigingen
Buurt- en wijkfeesten

Op -en afbouw instructies Axe Throwing
Wilt u voor het huren van Axe Throwing zelf de op en afbouw in handen houden, dan hebben wij hiervoor een zeer eenvoudige foto handleiding voor u gemaakt, download onderaan de pagina het PDF-bestand.
Afmeting (L x B x H) 7m x 7m x 3m
Wattage 1x1500
Leeftijd Indicatie Vanaf 6 jaar