Afmatrace huren

Prijs attractie:

Afhalen
175,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen
200,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen, opbouwen
225,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
De getoonde prijzen zijn exclusief 21% BTW en eventuele transportkosten van € 0,90 (excl. BTW) per kilometer. Voorrijkosten bedragen € 30,00 (excl. BTW) bij leveringen onder de € 400,00 (excl. BTW).
Huren van de Afmatrace

Met het huren van de Afmatrace huurt u een sportieve attractie. Deze attractie is een competitie attractie. De naam van deze attractie zegt genoeg over de moeilijkheidsgraad van deze activiteit. De deelnemers zullen zich werkelijk schrap moeten zetten om deze attractie met succes te voldoen. Het is immers niet voor niets de Afmatrace! Bekijk onze categorie Sport en Spel voor meer leuke attracties.
Speluitleg luchtkussen
2 deelnemers liggen schuin op de helling en proberen zich zo snel mogenlijk op te trekken om een stapje hoger te komen. Degene die het eerst boven is heeft gewonnen. Ook mogelijk om als team de punten bij elkaar te tellen. Succes verzekerd.
Instructies op- en afbouw Afmatrace

De afmatrace kan door uzelf worden op en afgebouwd. Wij hebben hier een zeer eenvoudige handleiding voor gemaakt die u kunt volgen. De handleiding vindt u onderaan de pagina in een PDF bestand. Zie onderaan deze pagina de RAS –en/of keuringscertificaten, die mogelijk benodigd zijn voor de vergunningsaanvraag van uw evenement.

Deze attractie is eventueel ook te huur incl. totale begeleiding op basis van max. 5 draaiuren. Meer uren op aanvraag.
Afmeting (L x B x H) 9m x 6m x 7m
Wattage 1x1500
Leeftijd Indicatie Vanaf 8 jaar