60-in-1 Arcadekast huren

Prijs attractie:

Afhalen
75,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen
100,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
Bezorgen, opbouwen
125,- ex. btw
Voeg toe aan offerte
De getoonde prijzen zijn exclusief 21% BTW en eventuele transportkosten van € 0,85 (excl. BTW) per kilometer. Voorrijkosten bedragen € 20,00 (excl. BTW) bij leveringen onder de € 400,00 (excl. BTW).
Huren van de 60-in-1 Arcadekast

Vanaf nu in ons assortiment: de 60-in-1 Arcadekast. Met het huren van deze Arcadekast ga je echt even helemaal ''Back to basic''. De vooraf geinstalleerde spellen zorgen voor een ware competitiestrijd en brengt vooral het jeugdsentiment even helemaal terug! Bekijk naast deze mooie Arcadekast ook onze Boksbal, Flipperkast Party Zone of de professionele Tafelvoetbal.

Unieke Arcadekast
Deze Arcadekast is uniek in zijn soort. Zoals hierboven benoemd bevat deze kast maar liefst 60 verschillende spellen. Deze spellen halen de herinneringen van vroeger weer even helemaal terug, denk aan Pac-Man, Pinball en Mario!

60 verschillende spellen
Tijdens het spelen kunnen de deelnemers op elk gewenst moment wisselen van spel en beginnen aan één van de andere 59 super leuke en zenuwslopende spellen. Deze Arcadekast is zeer geschikt voor elk evenement en elke bezoeker.

60-in-1 Arcadekast combineren met andere leuke spellen
Is deze Arcadekast niet precies waarnaar je zoekt of wil je meerdere unieke en mooie spellen op jouw evenement? Bekijk dan onze categorie Retrogames! Ben je op zoek naar leuke interactieve hedendaagse spellen? Bekijk dan eens onze Interactieve IPS spellen!

Plaatsing van de Arcadekast
Het plaatsen van de Arcadekast kan op werkelijk elk evenement. Opzetten is zeer gemakkelijk, stekker in het stopcontact en spelen maar! Zorg er tijdens de plaatsing voor dat de Arcadekast op een vlakke en stabiele ondergrond wordt gezet en dat deze in geen enkel geval nat kan worden. Zie onderaan deze pagina de RAS –en/of keuringscertificaten, die mogelijk benodigd zijn voor de vergunningsaanvraag van uw evenement.
Afmeting (L x B x H) 0,74m x 0,61m x 1,61m
Wattage 1x1500